Botiga

1.- Procediment de compra:

REGALS / ARTICLES PERSONALITZATS

Per sol·licitar un encàrrec o fer una consulta us podeu posar en contacte a través del correu electrònic hola@art-detela.cat i/o dels formularis de contacte de la web. Un cop establert el primer contacte marcarem les característiques i detalls de l’article/s, tipus d’entrega i/o enviament , data d’entrega i pressupost.

Per tal de confirmar l’encàrrec caldrà fer el pagament (més detalls al punt 3.-Pagament i Preus) just abans de fer l’entrega (més detalls al punt 5.-Entrega).

TALLERS CREATIUS

Per qualsevol informació relacionada amb els tallers creatius us podeu posar en contacte a través del correu electrònic hola@art-detela.cat i/o dels formularis de contacte de la web. En el cas dels tallers es farà un pagament únic (més detalls al punt 3.-Pagament i Preus) per tal de garantir l’accés a la plaça. Com que els tallers s’imparteixen en l’espai ART DE TELA caldrà veure les condicions de compra per cada taller particular en l’apartat taller o consultant-nos a través del correu (condicions de compra, devolució, canvi de dates, etc).

2.- Personalització:
Tots els articles es personalitzen com vulguis. Si t’agrada l’estil de què tenim a la web podem fer un article semblant. De totes maneres si vols que predomini algun color o que tingui algun detall que el faci més personalitzat estarem encantades en incorporar-ho al teu article/s.

3.- Pagament i Preus:

Mètodes de pagament

Targeta: per passarel·la de pagament on-line. TPV Virtual que accepta qualsevol tipus de targeta de comerç segur VISA, MASTERCARD, etc., mitjançant el suport tecnològic de REDSYS. 

Transferència bancària: al compte corrent indicat per ART DE TELA.

Els preus que trobareu a la web són els preus per productes estàndard i no inclouen les despeses d’enviament. Aquests es poden veure modificats per diferents motius: ofertes per la compra de pack, nivell de personalització, necessitat per part del client de rebre l’encàrrec en un temps inferior al general, etc. Si us plau, contacta amb nosaltres a hola@art-detela.cat per poder concretar les condicions individuals.

4.- Temps d’elaboració i Data d’Entrega:
Una vegada concretat l’encàrrec, les característiques i el nombre d’articles es marca una data d’entrega. Per calcular una data es tindrà en compte si existeix una data límit de lliurament, el número d’articles, el nivell de dificultat i la personalització. Generalment un sol article personalitzat són X dies naturals. Sigui com sigui es tanca una data d’entrega abans de fer el primer pagament de confirmació.

5.-Entrega i/o enviament:
Entrega en mà: per les persones que freqüent la ciutat de Cardedeu hi ha la possibilitat de fer l’entrega en mà sense cap cost. En el cas de ser així només caldria marcar data, hora. L’entrega es farà al nostre local ubicat al CARRER DOLORS GRANÉS, 6, 08440 CARDEDEU, BARCELONA.

Preus enviaments:

  • A Catalunya (Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida) : 5€ / paquet enviat
  • A la resta d’Espanya i Illes Balears: 6,5€ / paquet enviat
  • Recollida en local: 0€

Entrega per correu postal: Treballem per enviament certificat a través de CORREUS. Per aquest motiu No podem garantir el temps d’entrega 100% però tot el que hem enviat fins al moment tarda tan sols entre 1 i 2 dies en arribar (enviaments a Península). En tot moment es podrà fer un seguiment de l’estat de l’Encàrrec a través del correu electrònic.

6.- Devolucions:
Es reconeix al Client el dret a desistir de la comanda en el termini de 14 dies hàbils comptats des de la recepció del mateix, tal com recull l’article 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener, d’ordenació del comerç minorista. Fora d’aquest termini, no s’acceptaran revocacions de comandes, ni tampoc sobre comandes de subministrament de béns confeccionats conforme a les especificacions del client o clarament personalitzats, o que, per la seva naturalesa, no puguin ser retornats o puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa. Per admetre el producte és imprescindible que aquest estigui intacte.

El Client que desisteixi de la comanda que es farà càrrec del cost directe de devolució del producte a ART  DE TELA sent per servei de CORREUS i amb comprovació de mercaderia al lliurament prèvia a l’acceptació del paquet. Quan el Client hagi exercit el dret de desistiment o el de resolució, ART  DE TELA estarà obligat a tornar les sumes abonades pel client. La devolució d’aquestes sumes s’efectuarà el més aviat possible i, en qualsevol cas, en un termini màxim de trenta dies des del desistiment o la resolució. El Client haurà de comunicar el seu desistiment a ART  DE TELA mitjançant correu electrònic (hola@art-detela.cat) dins d’aquest termini de set dies.

D’aquesta manera es pot indicar al Client el procediment de devolució de la comanda (nombre de devolució, forma d’enviament i adreça de lliurament).

8.-Avís:
ART DE TELA és nom comercial de projecte de Pilar Olives Tudurí amb DNI inscrita degudament al registre D’ARTESANIA CATALANA. ART DE TELA és propietaria d’aquesta web, les seves imatges i el seu contingut, el qual no es podrà reproduir ni de manera parcial ni total sense conscentiment previ. Tots els drets queden reserevats i per veure més detalls de la política de privadesa clica aquí

CISTELLA DE COMPRA (0)

Cistella